host - 41.21 (?), 10.5.2015 18:47
Měl jsem druhý top model traktoru Hq.Jako velké plus vidím motor kawasaki, pohodlný posez, jako menší plus litinovou nápravu.A vše ostatní katastrofa.Po několika mth začaly hučet suchá! ložiska vodících kladek v tunelu, pochopitelně zalisovaná bez možnosti výměny, navíc čínská bez označení -stačí naplnit jehlou se stříkačkou s jemno vazelínkou a kladka našroubovány šroubem s americkým stoupáním, protože se montují v USA, takže neosmeknout šestihran.Po několi týdnech jsem umyl kapotu, tak jsem koukal, jak to zateklo do světel, stačí nacvaknuté plasty obtáhnout siliconem.Ztrácející se závlačky ze sečení doporučuji koupit v kovomatu, u prodejce jsou za desetinásobek.Při mulčování ztracena jedna ze dvou gum na těstění koše, stála pětikilo-nanýtovat dvouma nýty a je klid.Prasklý šestihranný klíňák sečení za 1500,- bylo velké zklamání.Ale to nejlepší mě teprve čekalo-hydro zn. hydregear-přestávalo za tepla táhnout, máme zahradu do kopečka, ale tohle bylo už moc, našel jsem na netu, že si tam majitelé domontovávají ventilátor.Tak šel po sezóně z domu a byla to fakt úleva.S 50mth se to zdálo jako dobrá koupě :-),takže se naštěstí někdo našel, kdo si to odvezl, byla to zkušenost k nezaplacení.Ať si někdo píše, že jsou plusmínus traktůrky stejné, ale dnes vidím, že ceny jsou stejné, kvalita propastná.Za 100 000kč je kvalita od hondy, stigy,seca, ale ne u hurqvarny.Úplně se děsím, co tam můžou dávat za 50000,-.
|