Traktory Husgvarna

host - 67.205 (?) 
10.5.2015 18:25

mámHQ LT 151 8 let a servis jsem nepotřeboval takže spokojenost a lemplové jsou všude

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 41.21 (?), 10.5.2015 18:47
Měl jsem druhý top model traktoru Hq.Jako velké plus vidím motor kawasaki, pohodlný posez, jako menší plus litinovou nápravu.A vše ostatní katastrofa.Po několika mth začaly hučet suchá! ložiska vodících kladek v tunelu, pochopitelně zalisovaná bez možnosti výměny, navíc čínská bez označení -stačí naplnit jehlou se stříkačkou s jemno vazelínkou a kladka našroubovány šroubem s americkým stoupáním, protože se montují v USA, takže neosmeknout šestihran.Po několi týdnech jsem umyl kapotu, tak jsem koukal, jak to zateklo do světel, stačí nacvaknuté plasty obtáhnout siliconem.Ztrácející se závlačky ze sečení doporučuji koupit v kovomatu, u prodejce jsou za desetinásobek.Při mulčování ztracena jedna ze dvou gum na těstění koše, stála pětikilo-nanýtovat dvouma nýty a je klid.Prasklý šestihranný klíňák sečení za 1500,- bylo velké zklamání.Ale to nejlepší mě teprve čekalo-hydro zn. hydregear-přestávalo za tepla táhnout, máme zahradu do kopečka, ale tohle bylo už moc, našel jsem na netu, že si tam majitelé domontovávají ventilátor.Tak šel po sezóně z domu a byla to fakt úleva.S 50mth se to zdálo jako dobrá koupě :-),takže se naštěstí někdo našel, kdo si to odvezl, byla to zkušenost k nezaplacení.Ať si někdo píše, že jsou plusmínus traktůrky stejné, ale dnes vidím, že ceny jsou stejné, kvalita propastná.Za 100 000kč je kvalita od hondy, stigy,seca, ale ne u hurqvarny.Úplně se děsím, co tam můžou dávat za 50000,-.

host - 41.21 (?), 10.5.2015 19:11
Co se týká reklamací-vodící kladky jsem naplnil, protože výměna nezaručovala nápravu, jedině udělat nové domky na segerovku, nakonec jsem je udělal, ale už nepoužil.Klíňák byla prý moje chyba, ikdyž jsem sekal pravidelně, budiž.Upadlá guma těsnění koše-nikde není psáno, že se mají stahovat při mulčování nebo zadním výhozu, ale platil jsem ji já.Táhnutí hydra-když bylo studené, tak to jelo, takže sekat s přestávkama :-).Zatečení do světel nemá údajně na ně vliv, spodem to opět vyteče a v dešti se přece neseká :-)...Dnes se jen usmívám, když vidím jet někoho na hurqvarně, ale tehdá mě do smíchu nebylo, ale vlastníma zlepšovákama to jde udržet v provozu, jen jsem nepochopil, že jsem zato musel dát 100 000,- a dodělávat to doma.

host - 51.1 (?), 14.3.2016 12:19

Jako kdybych přesně popisoval vady u typu cth 184t, kde ovšem po třech letech je toho ještě víc.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz