Sekačka Weibang 536 SKL (motor Kohler XT 7)



GeorgeTuma - (19) - 20.22 (?) 
20.3.2012 8:12, zobrazeno: 11685x

Zajímají mě zkušenosti majitelů s touto sekačkou..

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 20.22 (?), 20.3.2012 16:41

Dnes jsem ji uvedl novou do chodu . Je to robusní stroj. Běží jak stradivárky. Podle toho jak tlačí vzduch do koše tak bude nejspíš i dobře sbírat trávu.Nenašel jsem na ní zatím, žádné chyby ač jsem na stroje puntíčkář.

Jen pojezd se mi zdá trochu ryclejší i když jde regulovat 4 rychlostně. (Předchozí sekačku jsem měl bez pojezdu.) :-)

Uvidíme až bude co sekat jak se osvědčí.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 100.168 (?), 4.2.2018 6:24

Ako ste doteraz spokojný z tou kosačkou?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 90.68 (?), 6.2.2018 20:16

Zdravím, sekačku Weibang 506 SKL o záběru 50 cm s motorem Kohler Courage XT 7 mám 4 roky. Pokud se týká vlastního skeletu a jednostupňového pojezdu, pak vše drží, nic neprasklo, nic neupadlo, koš se naplní tak, že se sekačka staví na zadní a jedinou výhradu zatím mám k aretaci páčky plného plynu, která po 3 letch přestala držet plný plyn, ale to jsem vyřešil svépomocí.

Pokud se týká motoru Kohler, při koupi sekačky jsem byl prodejce přesvědčován, že jeho výkon je na záběr 50 cm dostatečný a vybíral jsem takový motor, který dobře startuje a "natáhne" ho i manželka, které chybí ten správný grif. A toto se naplnilo, manželka si to před koupí ve VGardenu ve Smiřicích totiž vyzkoušela. Ale s tím dostatečným výkonem jsem to trochu podcenil. Budete-li sekat hustý vlhčí trávník a nemusí být ani moc vysoký, pak i když je čerstvě nabroušený nůž, není možné někdy sekat na plný záběr 50 cm, a leckdy musím jet i na poloviční záběr, protože motor se začne dusit. Jinak motor Kohler je výborný, ale proti motoru Briggs & Stratton 750 DOV Series, má motor nižší výkon, myslím, že i o něco nižší MK a také nižší otáčky a dle mého názoru na sekačku o záběru 55 cm použít Kohler není zrovna nejvhodnější řešení. Já osobně, pokud bych tuto sekačku kupoval znovu, koupil bych jí se silnějším motorem, a to i na záběr 50 cm. Tolik moje zkušenost.  Mirek P.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika