Tak že by si někdo stěžoval u Stigy na plnění koše, to jsem ještě neviděl. Už jste sekal s něčím jiným? Moje 53S Turbo 5 minut po dešti nabouchá 3 týdny starou trávou až po okraj!!!
Pro tazatele:
Estli jste si zrovna chtěl kupovat k sekačce i elektroniku, pak jděte do MTF. Jestli chcete jen sekačku, kupte tu Stigu, je super. Pozink+komaxit.
Obě jsou z GGP Italy, já si to před koupí hodně procházel a MTF má úplně stejný sekačky jako jiný výrobci, jen vždy o cca 3tis dražší. Jestli si někdo myslí, že tu kameru dostane zadáčo, tak je blázen. MTF není socka
Pravda ale že strýc jednou v MTF vytočil slevu 100%, tak pokud rád vsázíte, jděte do toho..
Po roce sekání Stigou 2300m pozemku jsem přišel na jednu nevýhodu - pomalejší pojezd s nemožností zrychlit. Byly tu rady jak to zrychlit ale nejde to.Budete-li sekat jako já jednou za 3-4 týdny, bude to ok, ale letos to chci srovnat a sekat pravidelně, tak to myslím bude trochu pomalý.
Jinak ale vřele doporučuji, jo a pozor na tu výměnu oleje. V Českým manuálu je výměna po delší době než v anglickým. Já měnil po 5 hod a vyměnít teď na jaře.