Rider ProFlex 21 chcípe motor



Jarda K - (2) - 241.250 (?) 
15.5.2016 16:07, zobrazeno: 3687x

Dobrý den.

Nepotkal se, prosím, někdo s takovým problémem: U rideru po nastartování je vše v pořádku. Jakmile se ale motor trochu zahřeje (tak do 5 min chodu), nejede už ani na sytič (má ruční), tak motor začne chcípat. Palivo jde - pumpa funkční. Svíčky vyměměné (ale dělá to i se starýma), palivový filtr nový, vzduchový filtr nový...

Motor běží, má sílu a najednou pokles oráček a chcípne. Jako kdyby "došel benzín". I víčko nádrže jsem kontroloval, jestli pouští vzduch. Cívky jsem proměřil a obě mají stejnou hodnotu.

Netušíte někdo na co se ještě mám podívat?


Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 61.11 (?), 15.5.2016 19:34

Zdravím, zkontrolujte palivové čerpadlo. Stav hadiček, hlavně tu od čerpadla do nádrže, musí být absolutně těsná je v ní podtlak a netěsnost se běžně neprojeví. Potom průchodnost impulzní hadičky od motoru k čerpadlu. Tam se střídá přetlak s podtlakem a tím pohybuje čerpací membránou. Další problém může být zanesené sítko na čerpadle. Čerpadlo je ten kulatý "puk" na držáku motoru u akumulátoru, vedou k němu tři hadičky. Čerpadlo lze snadno koupit, nemusí být origo, může být třeba od BS, HO, nebo jakákoliv druhovýroba. Standa.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
Jarda K - (2) - 141.102 (?), 18.5.2016 15:45

Děkuji. Čerpadlo jsem čistil a tu impulsní hadičku na vývody přitěsnil pomocí "silikonu". Přívodní - sací hadičku jsem nekontroloval, to mě tedy čeká.

To čerpadlo dává, ale nevím kolik by mělo správně dávat třeba za 10sec...? (Zkusil bych surově točit startérem a načerpat do nějaké měřitelné nádobky.)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 159.180 (?), 9.5.2018 17:17

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, jestli a jak se Vám podařilo problém vyřešit. Řeším úplně to samé u zahradního traktoru s motorem BS Intek 22hp... Děkuji. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika