Páčka plynu - Agzat - Hodna GSV 190



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3   
               
host - 171.171 (?) 
18.1.2021 12:17

dobry den, ozivujem forum, u nas mi povedali ze kvoli dlzke riaditok nie je mozne tam dat tu s tou cervenou bambulou..je natom nieco pravdy ci? ako ste to vymysleli?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                  
host - 232.16 (?), 18.1.2021 17:45

Určitě máte metr a dokážete si odměřit potřebnou délku, navštívit prodejnu se sekačkami a kultivátory, kde si potřebnou délku vyberete. Dlouhý jde zkrátit, ale krátký nenatáhnete. Na tomto videu, uvidíte spoustu vifikundací majitele agzatu, který je, jak se říká akurátní a kterého byste se mohl poptat, co to má za véhikl k ovládání plynu, které drží polohu, aniž by mu muselo pomáhat prstem. A tady máte video první zkoušky se silnějším motorem, kde v prvních minutách uvidíte na řídítku červenou a černou páčku, ale operátor tu černou přidržuje prstem, protože se vrací sama do základní polohy.Samotný podnik informace nepodává a odkazuje na své prodejce, v jejihž nabídkách jsou různé páčky na obrázcích, které jsou nečitelné a podnik z Hriňovej, neni ochoten zveřejnit, ani číslo zboží, podle, kterého bych si mohl u některého z prodejců, toto objednat. Ovládání plynu tu bylo na paškálu, již několikrát. Našel se i táký, který tvrdil, že to má vyřešené a zatím je to prý na patenťáku. Než proběhne řízení, jestli vůbec proběhne, protože to koštuje spoustu penízků a než se sežene výrobce, který by to byl ochoten zařadit do svého výrobního progamu, tak budeme určitě zpracováni ve Fučíku IV, nebo v Pelhřimově.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 232.16 (?), 25.11.2021 15:05

Je otázka, jak se prováděla homolgace, zřejmě úředník, který tento akt prováděl, neví co je integrita!! Bylo by velmi vhodné takového hraboše, včetně představitelů výrobní firmy, zapojit fyzicky do různých prací, pro které je tento výrobek určen. To zapojení bych si představoval, tak, že si to dotyční jen zkusí, to je každý z nich, ale mělo by se jednat o zpracování půdy, nejméně na dvaceti, lépe na třiceti arech půdy. Měli by pozemek připravit orbou na zimu a na jaře by měli pokračovat v přípravě půdy pod různé plodiny. Kruciš, to by bylo vykloubených palců, včetně krvavých puchýřů!! A pak by mohli Samsonem sekat, ale tam, kde se musí hodně kličkovat a otáčet, samozřejmě ve svahu, který souprava podle papírů zvládne. To by mohla být oddělena nad kotníkem, nějaká noha a možná i ruka, při převržení soupravy, ve svahu, který má sopuprava zvládnout!!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 252.173 (?), 20.1.2021 15:23
Aká je páčka na Vari XP200? Rád bych objednal
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 230.16 (?), 16.2.2021 17:59

Zdravím, jen má zkušenost, mám Vari Honda 190 a v lese jsem neopatrností utrhl lanko od plynu, origo nebylo hned k mání tak jsem vzal univerzální páčku za 140kč a stalo to za prd, nedržela plyn a stále se vracela, takže jsem chte nechte koupil origo za 366kč a je klid, to je má zkušenost

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?8:04
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika