Vrátím to k původnímu dotazu. OM 746T je profi stroj, vibrace jsou většinou zapříčiněny obsluhou, protože nedbá pokynů v návodu a obrušuje trojcíp jak jim příjde pod ruku. Přitom stačí jen si vzít k broušení pravítko nebo šupleru, jako u sekaček! Nedávno jsem přestavoval osmiletou 750 po totálním vyčerpání motoru, v lese, na 746, kterou jsem vykoupil s poruchou zapalování. Zákazník pracuje v LH v pěstební činnosti a při vyžínání s novým (slabším) motorem, prohlásil, že žádný výrazný pokles výkonu nepozoruje, spíše ještě prodloužil provozní dobu díky snížení spotřeby. Původní čas na jednu nádrž 1 hod. 10 minut, dnes 1 hod. 30 minut. K posezónním prohlídkám. Mám ve svém okolí 5 servisů OM, do dvou bych vás poslal s čistým svědomím, ostatní tak pro nepřítele. Úhlový převod lze zlevnit výměnou hřídelí a ložisek, s úspěchem používám česká ložiska a šlapou naprosto bez potíží! Již dříve jsem napsal, že OM se v křoviňácích za své výrobky stydět nemusí, tam jsou dobří a v LH jsou oblíbené a dost používané, stejně jako jamkovače. Jejich jedinou smůlou je český prodejce! Tam kde je odborník v servisu, tam je i prodej snazší, jenže těch má M. v servisech hodně málo! Dobře to napsal host 221.46, nezáleží na prodávané značce, záleží na odbornosti servisu. Opravuji všechny značky, protože spokojený zákazník servisu je potencionální zákazník prodeje!
Radek