Motor jikov na vari



host - 63.154 (?) 
16.4.2017 15:13, zobrazeno: 4532x

Dobrý den, mám problém s vari. Po ziměj sem ji vytáhnul vyměnil jsem si plechovou nádrž za plastovou, vyměnil jsem osičky v karburátoru kompletní regulátor otáček(pružinku, plech,tyčku) nalil benzín(bohužel z podzimu)a seřídil karburátor a motor krásně šlapal. po dalším vytažení zhruba po dvou týdnech jsem chtěl odvážet nějaké věci na vozíku a po nastartování šel motor do velkých otáček a nešlo ubrat, zařadit. sundal jsem plovákovou komoru vyfoukal kompresorem a bylo po problému jenže další výjezd opět ten samý problém. vyfoukání a zase jel. ale na po třetí už to nepomohlo motor po nastartování jde do velkých otáček i s novým benzinem a ubere maximálně když zmačknu hadici od vzduchového filtru a drřím ji tak drží nizké otáčky. Podotýkám že těsnění karburátoru do válkce taky nové. už vážně nevím co s tím. snad jen mohli by to dělat gufera na klice nebo špatný karburátor?? prosím poraadte. děkuji. 

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 86.40 (?), 16.4.2017 16:55


z nejakeho duvodu se nedovira skrtici klapka at uz od regulatoru nebo lanka nebo z jineho duvodu je potreba vse zkontrolovat

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Standa_HK_ - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1484) - 248.232 (?), 16.4.2017 16:56

a jak těsní klapka sytiče? Není tam něco, kvůli čemu by nedovírala?

SfK.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 170.25 (?), 16.4.2017 16:57

Je třeba se podívat, zda se po ubrání plynu páčkou na řidítkách vrací ovládání klapky na karburátoru do polohy volnoběhu-na doraz šroubku volnoběžných otáček.Může zadrhávat lanko v bowdenu nebo být prasklá pružina na karburátoru.Také je třeba překontrolovat činost regulátoru otáček-zda se nezadrhává a zda pružina regulátoru ovládá klapku karburátoru.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 96.42 (?), 16.4.2017 17:02

Ta gufera zlobí, hlavně po zimě. Mrkněte se kolem klikovky u gufer, je tam mastnota? Jak je, tak jsou chycená gufera. Benzínem, si myslím to nebylo, ale tím, že olej v něm nemazal dobře a gufera se vydřela. Ukazuje to na sání kolem gufer. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika