Pro Florda: Zajímal by mě ten naviják - jak to máte provedené (nejlépe foto). Je to nějaké navíjení na hřídel nápravy při volnoběžce nebo jak to máte řešené? Díky Jarda
Ahoj rád by som sa tiež pripojil k prosbe o foto pripadne planok k tvojmu navyijaku na vari system. Moho by si mi zaslat nejake info? Bol by som veľmi vďačný.
Díval jste se na radlici ASR - je spec. k Vari. Už jsem několikrát viděl inzerát, kde byla i v příslušenství radlice. Nová stojí 3890,- takže ta starší by určitě byla kolem cca 2000, - možná chcete kutit :))), ale je to také možnost.
Vyrobil jsem si radlici na Terru. To bylo v době, kdy se prodávala pouze pro spojení s převodovkou T-19, což se mi nelíbilo. Od prodávané se lišila tím, co jsem v domácích podmínkách nedokázal. Shrnovací desku jsem nadvakrát ohnul na ohýbačce, natáčení do stran jsem řešil deskou s otvory a do nich se zasouval aretační kolík a celou radlici jsem uchycoval na držák velkého závaží, neboť jsem shrnoval na zpátečku (stejně jako orání). Výrobce to potom u Vari řešil výrobou adaptéru.