Kompaktní traktor

host - 216.69 (?) 
2.6.2011 15:34
S těmi italskými traktory je to tak trochu potíž. Významnější značky jsou Goldoni, Antonio Carraro, Valpadana a Pasquali. Vypadají prakticky úplně stejně. Zajímal jsem se o ně nedávno také, a podle různých diskuzí to vypadá tak, že Goldoni je z nich tvrdě nejkvalitnější. Dokonce vyrábí malé traktory pro John Deere. O AC jsem toho moc pěkného neslyšel. Valpadana a její dovoz do ČR je zatím v plenkách a Pasquali se nedováží vůbec. Tam je možné vybírat jen prostřednictvím serverů typu Mascus, Agriaffaires atd. V případě, že nejste hospodář a kutil, zajímal bych se o to Goldni. Spíše o nějaký novější a nebo úplně nový stroj. Pokud tam máte nějaké svahy, berte provedení s předním řízením. A pozor, tyhle traktorky mají nízkou světlou výšku! Obvykle je to 25 - 30 cm. Takový kompaktní traktor s velkými zadními koly má vždy více jak 30 cm. Pokud se rozhodnete a koupíte, přijďte se pochválit:-)

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 216.69 (?), 5.6.2011 17:09
Já bych tohle řešil možná úplně jinak. Ona ta plocha není zase až tak velká, a tak bych zakoupil něco ve stylu Vari BDR-1200 - na ty plochy jde o velmi efektivní a obratný stroj. Aby jste se dostal na místo a mohl případně připojit štípačku atd, můžete šáhnout prakticky po jakémkoli udržovaném traktoru. Vzal bych hned větší mašinu s vyšším výkonem (nikdy nevíte, kdy se bude hodit). S převodovkou a velikostí se nemusíte lámat hlavu, protože bude sloužit jako přibližovadlo s hydraulikou pro stacionární stroje. Stejně tak nemusí být nový ani v nijak skvělém stavu s málo najetými mth. Pokud ho totiž budete využívat na uvedené práce, bude málo vytížený a prudce klesá pravděpodobnnost poškození.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo16:27
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz