Jaký aku vysavač listí?

host - 231.65 (?) 
1.9.2019 9:27

Zakládal jsem toto téma, ale bohužel, nikdo mi neporadil. Diskuse se rozvinula jen v rovině "kdo má větší ego". 

Pro ty, kdo by řešil podobnou věc... nakonec jsme koupili novinku vysavače Parkside v Lídlu na 2 baterky - vysavač, drtič a foukač v jednom. Pro jistotu jsme to koupili na netu kvůli případnému vrácení. Jednoznačně můžu napsat, že jsme velmi spokojeni s tímto produktem. Vysává velmi dobře i z kačírku, nastavení rychlostí je dostatečné k různým potřebám, fouká také efektivně a drtí velmi dobře. Baterie vydrží dostatečně dlouho na celou práci okolo domu. Jen jedno negativum, které jsem ale četl snad u všech jiných vysavačů. Po drcení suchých listů nebo jehličí se materiál drtí až na prach a ten z pytle trochu práší. Když jsme vysávali trávu z dlažby po sekání nebo spadané listí i z truhlíků, tak vše naprosto OK.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 25.66 (?), 4.9.2019 1:27
Z kačírku který rychle osychá a nelepí se na něj listy plošně to běžně funguje i na vysávání, mezi thujemi kde máme na podzim po většinu dne vlhko, jen vyfoukáváme a pak sekačkou sebereme.Zatím máme motorový od stigy ale zvažujeme aku, ale se širším využití baterií, jen značku nemáme ještě ujasněnou, zkoumám co nabízí stihl, protože mě láká aku pilka.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika