Jaké používáte postřikovače?

host - 31.135 (?) 
17.8.2010 9:31
Používam už 3 roky 16l postrekovač Matabi.Porovnávať ho s napr. talianskym Rosy ktorý som mal pred tým je ako porovnávať Trabant s Mercedesom.Kúpil som ho síce za 2500 sk ale pre stredne veľkú záhradu(20 árov) a nižšie a stredné tvary plne postačuje.Okrem mnohých vylepšení oproti nižšej kategórii postrekovačov pri plnom pritiahnutí rozprašovacej trysky sa spotreba postr.kvapaliny zníži asi o 1/3 keďže vtedy rozprašuje veľmi jemné, takmer neviditeľné kvapky.Pohodu praje Stano P.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 68.228 (?), 17.8.2010 10:11

Mel jsem moznost vyzkouset specialni hlavici na motorovy rosic (lze namontovat pry na vsechny typy rosicu), ktera pracovala na jakemsi principu mikrokapek a pri aplikaci proti komarum byla uspora cca 40% postriku. Porizovaci cena je docela vysoka

host - 31.135 (?), 17.8.2010 10:40
Neviem či som to správne pochopil ale téma má názov,,Jaké používáte postřikovače´´ a nie rosiče!!!Na otázku či niekto porovnal dva postrekovače ohľadne úspory postr.kvapaliny som odpovedal iba z vlastných skúseností.Stano P

host - 41.242 (?), 2.6.2011 20:25

Neviete čo je zač postrekovač zn. Mythos vyzera celkom dobre chcel by som ho kúpiť čo naň hovoríte. Uvažujem nad 5L.

host - 152.146 (?), 2.6.2011 20:57
V zasade ide o postrekovac ako vsetky ine... musite pumpovat. Ale takto... v prvom rade aky dosahuje tlak, dalej ci na jedno natlacenie vystriekate cely obsah /nemusite zliezat z rebrika/ a najdolezitejsie je ake je dostupne prislusenstvo. Cize variabilne predlzenia, nadstavce, vyber z mnozstva trysiek... nie je striekat ako striekat... moznost trysiek herbicidnych, kruhovych a peniacich, dnes su rozsahy trysiek od 1, 1,5, 2 az po 3 mm a tym je dana aj vydatnost a uspora chemie. Dalej ci je dostupne dost druhov tesneni v predajni kde to kupite... taky kvalitny postrekovac ich ma minimalne 8. To co usetrite na tejto znacke mozete stratit uz za jednu sezonu na chemiii vdaka nevedomosti ake su moznosti v tryskach.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Rozetové kování montáž21:02
Rozetové kování montáž21:01
Koš na čidlo12:03
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz