Dakr Panter FD2

host - 58.187 (?) 
25.12.2010 13:04

O malý motory v zahradní technice se zajímám víc než tři roky - a i sám šéf DAKRu mi potvrdil, že motor má tlakovou filtraci, nikoliv plně tlakový mazání (měli několik motorů rozdělaných, olej je protlačen přes filtr ke zmíněnýmu ložisku na vývodový straně kliky). Ale olejový filtr a čerpadlo pro mazání PTO ložiska jsou skvělý věci, olej se čistí, nedegraduje se nečistotami. Takže já bych to bral spíše jako velkou výhodu. Tlakovou filtraci uvádí i oficiální materiály firmy Briggs and Stratton.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 226.13 (?), 27.12.2010 9:06

Dobrý den.

S naloženým vozíkem mokrými poleny dřeva doporučuji hodně silně věřit a přidat moc a moc toho zvyku.     No a když to nepomůže tak zavolejte silný kamarády, sousedy nebo složte náklad a nějak to už vytáhnete a otočíte. Od nepaměti ale platí: komu není rady, tomu není... s pozdravem, silné paže tuž, DAKRU FD2 služ.

host - 174.89 (?), 27.12.2010 18:21

Na dříví jezdím nějaký ten pátek a proto vím, že couvat naložený není žádná legrace - ani traktor vám na trávě s naloženým vlekem do kopce často necouvne. Myslím, že DAKR by se v terénu s plným vozíkem na dříví na zpátečku ani nehnul - vzhledem ke koncepci by asi neměl adhezi.  Navíc mi ten vozík na dříví nepřijde jako vhodný do terénu - proto jsem se ptal, jestli s ním má v lese někdo zkušenosti.

Místo vašeho komu není rady bych raději použil výstižnější přísloví každý svého štěstí strůjcem - každý by si měl vybrat takový stroj, který mu vyhovuje. Zda někdo zpátečku potřebuje nebo ne po internetu těžko vyřešíme - ale rozhodně děkuju za upozornění.

host - 99.4 (?), 13.2.2011 20:52

Dobry den. Chtel jsem se jen zeptat, jestli nekdo máte vozík HV či podomacku vyrobený. Co zvládne Dakr odvést s těmito vozíky a v jakém terénu. Máte někdo zkušenosti. Děkuji 

Zdeněk

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025