Ano, máte právo mít dojem i hodnotit, ale ne urážet! Rozhodně chodím vyžínat a hlavně paseky pokryté ostružinou, malinou v kraťasech a tričku, beru si na to 20 kubíkový vyžínač, páč nevím pro bych měl mít nějakou cenovou bombu za 20 000,- Kč! Vaše slavné Brogio znám minimálně 8 let a za sebe říkám NIKDY! Tak nehorázně jsem se v ostružině nenadřel ani s běžným trojcípem. Navíc zrovna ostružina potřebuje rozsekat, nikoliv jen podžvýknout, to pak znovu zakoření a jede se dál. Používám mulčovací trojcíp, STIHL FS 450 a originální kryt nástroje. Nemám obavu z případného uvolnění řetězu, ale tak často namotanou ostružinu, či "dědovy fousy", jsem neměl nikdy, jako s touto hlavou. Dělám především takto zabuřeněné plochy a věřte zkoušel jsem za ta léta ledacos, nakonec to vyhrál mulčovací trojcíp, ani dvojcíp není to pravé. Udělá z buřeně doslova mulč a většinou pak stačí pouze jeden ožin ročně. Běžný nůž např. tu ostružinu usekne, takže část jí zaschne, řetěz stonek rozdrtí a to je pro znovu zakořenění ještě lepší. Video ve výše uvedeném odkazu je skutečně "přesvědčivé ", takový "nepřehledný terén" má na své zahradě pomalu každý!