Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

AJ keď sa to tu točí okoli agrie, dost sa pise aj o MF 70. V praci mame 4 z toho jedna dieselova, záber 140 cm. Kosime okolo 30 ha rocne plochy od 0,3 do 4 ha a moj e posolstvo je taketo:

MF 70 nemozno porovnavat s modernymi strojmi, zvacsa nemeckymi (Agria, KOPPL - ved aj MF je licencia Gutbrod ale spred 30 rokov) vytestovanymi v podmienakch alp, v svahoch o akych sa nam ani nesnilo. Samozrejme aj cenovo sme uplne inde pokial MF sa toci okoli 90- 100 000Sk tak nemci si vypytaju za listovku s podobnou sirkou zaberu 150 000 Sk alebo 195 000 za protibezku so zaberom 182 cm, su az do 240 cm. Uz rok mame KOPPLa so zaberom 162 cm a preto si dovolim porovnat s MF 70: netrase, nedymi, priechodnost mociarmi, strniskom, svahova dostupnost maximalna, kosi aj minulorocnu starinu, spotreba neporovnatelna s dvojtaktom aj ked treba povedat ze cinsky diesel KIPOR na poslednej MF ma tiez vynikajucu spotrebu ale trase skoro tak ako lista samotna a to je co povedat. Ked kosim s KOPPLom (a predokladam ze agria je na tom podobne) rano tam hodim dvojku alebo aj trojku a zastavim az na fajront kdezto pri MF sa mi zapchavali kraje (ak som nedal pozor) ak bolo vlhko kvoli kazdemu krtincu cuvat a vytriasat, jednoducho ked cca kazdych 50 m stojis, cistis, cuvas miesto aby si kosil a vonku je 30 v tieni tak nic moc. Este raz sa ospravedlnujem ze som moc nepomohol co sa tyka konkretnej AGRIE ale jednoducho MF - kam uz odzvonilo, aspon u nas.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika