Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

to mi nedá reagovať,

tu sa predsa nebavíme o profi rotavatoroch, rotavator ktorý spomýnate vy je už profi trieda. tu sa bavíme o poloprofi alebo hobby triede. poskakujú... to je vecou obsluhy stroja a použití správneho naradia a vedenia stroja v zemy, je jasne že prve prechody nepooranej zeme bude stroj poskakovať.

maju male otáčky... myslím že cca 160 otáčok nožov je dostatočná rýchlost otáčania a stroj nemá po zemy preletieit ale stroj zapustim do zeme a nechám ho sa "prekusavat" poprípade mu trochu dopomôžem. povytiahnutím radličky zo zeme. a myslim že tu je nazov rotavator celkom na mieste pretože jeho nože ROTUJU a su pri brzdovane radlicou čiže ide o hlbkove kyprenie pôdy, kultivatory su zvičajne bez radlice a teda kyprenie je iba povrchove. myslim že u rotavatoru typu napríklad terra vari a ine je kyprenie do hlbky jedneho rýľa  celkom dostačujuce

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika