Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

je pravda ze som ho prekruzkovaval uz davnejsie asi 2 roky dozadu, len tu je zaujimave to ze predtym ako som asi pred 3 mesiacmi daval do poriadku karburator aby isiel nastartovat normalne kedze to bol moj dovtedajsi problem(inak po nastartovani siel ako hodinky) tak jak som ho zlozil tak startuje uplne krasne no novy problem je prave ten ze ako pridam uplne ho zadusi, neda sa s nim vobec robit, uz som s tym karburatorom skusal vsetko..moze byt ozaj taka blba nahoda ze by mi odisiel tyristor (vyskusam).olejovy filter som skusal menej - viac oleja (popravde neviem kolko presne ho tam ma byt) aj bez filtra vobec a ziadna zmena..uz som rozmyslal ci netaha vzduch cez stare gufera, ale to mi nejde do hlavy ze by to bola taka blba zhoda nahod ze ked isiel jak drak zrazu po demontovani karb. precisteni... vsetko co ma byt zrazu nejde???

to ze som ho mohol prehriat nepopieram lebo niekedy naozaj dostane zabrat..

asi budem musiet spravit velku generalku, kt. bohuzial vyjde asi dost draho, ale ked to sa mi lubi na tomto stroji ze si ho vie clovek aj opravit (teda niekedy :-)

dakujem Peter M.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika