Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Abych se přiznal, ani jsem si nevšiml, že se jedná právě o Vás, toto fórum určitě nevzniklo proto abychom se na něm vzájemně napadali. Nám snahu poradit jak umím nejlépe a v případě převrácení traktoru jsme už jednou řešili to známé (kdyby), ale po účinku zlá rada. Nikomu jeho názor neberu, má na něj nárok, neznáme ani jeden z nás podmínky toho druhěho, čímž se pohled na danou věc může lišit.

Pokud jste měl pocit, že jsem si na Vás (zasedl), tak věřte NIKOLI VÉK'

Vlastním TZ4K 14, již 12 let, koupily jsme jej jako nový, nebyl jsem vůbec spokojen s provedením tohoto stroje. Očekával jsem, že malotraktor bude co se týče spolehlivisti a vývoje na vyšší úrovni. Překvapila mne zeména malá účinnost brzd a drobné poruchy vznikající špatnou technologijí výroby. Nevím co výrobce těch 30 let dělal. (doba výroby TK).

Dnes už se podařilo dát stroj do takového stavu, aby vyhovoval našim potřebám, k čemuž nejvíce pomohla montáž servořízení. Teď ještě - vyměním bubnové brzdy za kotoučové a nebude na co naříkat. Možná snad jen na stále praskající lanko spojky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika