Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nesmíte hltat vše co si přečtete.

Ona ta Stiga taky není žádná nadznačka a 5 let záruky u ní a u Hondy není až takový zázrak.Záruka je tak jako u ostatních značek v ČR dle zákona 2roky pro soukromou osobu a co Vám pak nad rámec těch 2 let uzná dovozce té které značky co ČR je výhradně jeho libovůle a Vy nemáte vůbec žádnou možnost se jakéhokoliv nadstandardu domoci.Navíc je ta záruka vykoupena alespoň u Hondy nutností každoročního servisu u značkových prodejců a ti si tu šanci na pro Vás poměrně drahý špás nenechají ujít.

Nevím, co je na Hondě pro fajnšmekry, ale smysl u ní dávají koupit základní levné modely sekaček s plechovým šasi nebo potom až velmi drahý "komunál",kde počátejte s cenovkou cca 50.000,-Kč za kus.

Střední třída je u ní tak akorát pro zbohatlíky, kteří potřebují aby soused viděl přes plot firemní nápis na "kapotě". Jinak je to pro člověka poctivě se živícího a požadujícího dlouhou životnost při častém sekání spousta vyhozených peněz.

Ona totiž až na pár laciných čínských značek naprostá většina běžných sekaček bez problémů přežije 5 let bez závad a nezřídka se i "Béďovy" kousky dožívají ve slušné kondici 20 let. A to znám majitele, kteří v nich klidně 5 let nemění olej... oni jsou totiž ty jednoduché a bytelné čínské motory stavěny po vzoru ještě velmi starých a spolehlivých motorů věhlasného původu.

Myslím, že i na tomto foru se můžete v desítkách příspěvků dočíst o fakt problematických zážitcích se sekačkami Husqvarna, Mc Culloch není nic jiného než její starší podoba. 

Takže: bez jasně daného rozměru pozemku, výšky sekané trávy, častosti sečení, členitosti pozemku a nerovností na něm, ceny stroje a výšky financí potřebných každoročně na servis není možno poradit co nejlépe.

Ono se to radí pánové za cizí peníze, že? 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika