Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Takže egopower.

  Musím povedať že konečne začali na slovensku tlačiť miliony a miliardy eur do vývoja novej prevratnej technológie ktorá nahradí kapacitou a prúdom súčasnú "zastaralú" Li-on technológiu.

 Pokiaľ tomu veríte, je to váš problém.A pokiaľ veríte vzletným reklamným rečiam -odporúčam čítať medzi riadkami a dávať si do súvislosti fakty a nie fotky.

Špička vývoja je USA a Čína.Investujú obrovské peniaze do vývoja.Pokiaľ by aj už mali niečo vymyslené -trvá to roky kým asa to doladí, potom ďalšie roky kým sa to dostane do výroby a následne ďalšie roky kým táto technológia zlacnie natoľko že bude použiteľná v" ľudových" aplikáciách.

Li-on je v predaji v náradí cca 15 rokov/čo si pamätám. Táto technológia bola vymyslená v roku 1911.Následne zdokonalená v roku 1960.A prvýkrát bola v sériovej výrobe v roku 1991.Máme rok 2019 a v rozumnej cene je táto technológia dostupná cca 5rokov.No a podľa jednoduchých počtov z prvéfo stupňa základnej školy to znamená že li-on bol vyrábaný23 rokov kým to bolo relatívne slušne dostupné pre masy.

  Čiže prepáčte mi že som pomerne dosť skeptický ku tomu že behom 5-10rokov sa tu objaví niečo čo bude podstatne kvalitnejšie ako li-ion, li-pol alebo li-fe články.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika