Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já mám pluh APH-352 a nevím, proč bych s ním nezoral 2000m2.Vari je krasavec, který má v sobě myšlenku.Je možné, že lidem netrpělivým, méně technicky zdatným, líným a nebo neschopným manuál vůbec pochopit se může zdát nevhodný.Od nastavovacího tělesa po pluh se nějaká lehká úprava musí udělat (máznout, omezit,přitáhnout,)Aby se to dalo ovládat nohou.Podobně seřizování hloubky a šířky brázdy se děje pootáčením o jednu otáčku, ne tak, že točím někam a když to hrabe, tak jinam.

Padlo tam taky slovo arogantní, typicky český výrobek (licence 69)od té doby se nic nezměnilo atd.   A co by se mělo měnit? Přehazování kolíků v kolech, abych se nemusel na konci brázdy ohýbat?.Nebo hmotnost?,chlazení, chybí vám setrvák, klín.řemeny?A to, že jsou arogantní? Minulý týden jsem tam volal do výrobního závodu.3 čísla jsem opakoval stále dokola.Vedoucí, odborný prodejce a ještě jeden, který odpoví na každou otázku.Nikdo nebyl arogantní protože to nikdo nezvedl.Teď zas na jejich obhajobu.Jestli tam někdo zavolá, že chce nafouknout duši v kole, ale nemá tam ventilky, jen otvory, rozdělat to nejde protože je to částečně pod tlakem, tak co má dělat, tak se ani nedivím že raději balí a prodávají.Já chtěl taky jen vědět kolik stojí nějaký šroub.Musí se tam napsat dotazník a písemně snad odpověď dojde.Ještě k tomu brždění.Bydlíme v lokalitě, kde je rovina.To neznamená však, že bych si s ubržděním jinde neporadil.Možné je že bych nakládal polovic, nebo bych tam nejel vůbec.To je ale rozhodnutí každého.Na dálku to poradit někdy nejde.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika