Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím,

v loni na jaře jsme pořídili Starjet P4. Zatím máme najeto pouze 40 mth, takže o nějakých závadách je brzy mluvit, ale co se týká sběru vyšší trávy, tak mohu doporučit, má větší tunel od roku 2017. Byl jsem rozhodnut pro značku Starjet, ale nevěděl jsem jaký model zvolit, ale nakonec rozhodlo to, že traktůrek využíváme i na tahání vleku a tento model má lepší převodovku Tuff Torq K62, která více utáhne a neunaví se (teda zatím jsem se jí nepodařilo přehřát a vždy táhla bez únavy).

Jestli nejste nějak zásadně limitován financemi na pořízení, určitě doporučuji P4 (větší koš 380 L, doporučuji deluxe sedadlo, a super věc je koule na volantu, švagr má předchozí model, kde není a při vyhýbání se překážkám Vám koule usnadní manipulaci (samozřejmě se dá přikoupit koule na volnat někde jinde, ale já jí měl v základu a jsem max. spokojen.

Když dojdete za prodejcem určitě Vám poskytně nějakou základní slevu (případně nějaká příslušenství zdarma). Aspoň já slevu dostal :)

Pokud budete mít nějaký dotaz, klidně zavolejte 602 500 107, rád pomohu s výběrem.

Tento model má bezpečností prvek, který při couvání je zapotřebí zmáčknout tlačíko a pak couvat, jinak se vypne žací ústrojí, je to kravina na entou, po první hodině sečení jsem tlačítko vyřadil z provozu. Zároveň jsem si vypnul i čidlo na sedačku, ale to už bych asi každému nedoporučoval, zejména, když sekáte s dětmi na koleni.

Má i silnější nápravu a větší rejd než předchozí model (porovnávám se švagrovým). Jinak je poměrně dražší servis u prodloužené záruky, ale základní servis si budu dělat sám. 

Pavel 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika