Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

dívám se že moje recenze je na internetu skoro jediná :)

Máme po záruce, traktor byl běhěm záruční doby celkem 3x v servisu, a to vždy kvůli startování. Byly to vždy ale "blbosti", dvakrát šlo o baterku, poprvé vyměněna v roce a půl v záruční době, a po zimě ta nová z podzimu odešla také. To už bylo měsíc před koncem záruky, prodejce jsem nechtěl trápit, vysvětloval mi že je to s VARI na dlouhý lokte, a koupil jsem si sám novou VARTU. Předdpokládám, že vydrží víc, než ta original čína. Druhá závada byla vypadlý malý plast u sytiče, který něco vymezuje, a sytič nefunguje správně, evidentně je to "hotfix" z výroby. Po týdnu se ztratil druhý plast opět, opravil jsem si sám, od té doby traktor startuje na 100%.

Co se týká stopky volantu, vyklá se stále stejně, nijak se to nezhoršuje.

Co mě ale na traktoru štve je nějaká tepelná pojistka, která musí být u spínání sečení. Poseču dva koše, a potom nejde sečení sepnout. Musím počkat třeba 20min až tam něco vychladne, a potom se sečení opět sepne. V servisu nad tím kroutili hlavou. Já jsem na Google vyčetl, že se může "zanést" nějaký ventilátor, který ochlazuje převodovku, ale servis mi tvrdí že tam nic takového není. Nyní čtu výše že má VARI nějaký katalog, jdu studovat :)

S pozdravem MK

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika