Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tohle dokazuje, že už jste jednou lhal a neomluvil se a nedal žádný dukaz na své tvrzení. Měl jste tam dvě otázky, na které jste neodpověděl. Spíš si škodíte, než abyste si pomohl. Opět jste se dopracoval k tomu samému. Já mohu doložit fotografie postřikovače Hecht 416accu co mám. Také jej naleznete v rozkresech ND na stránkách hecht.cz. To může dohledat každý i pan Hlavatý - bez komentára:-) Mimochodem ČR: SR 3:2:-) Vy nemůžete doložit nic ani fotografie, protože jsme postřikovač neměl. Samozřejmně přestože jste ho měl 4 roky jak vrdíte, tak jste zapomněl model, že :-). A na hecht.cz Váš model také není přitom tam mají všechny modely co prodávali. Resp. on tam není žádný jiný accu postřikovač Hecht než Hecht 416accu ten co mám já. Už jste jednou dostal nabídku na nový accu postřikovač Hecht zdarma. Proč jste ji nevyužil? není to proto, že jste žádný accu postřikovač Hecht neměl? Není už těch náhod nějak moc?
Prodlužovací trubka 150cm nebyla v době, když jste si accu postřikovač Hecht kupoval vy, protože vy jste si žádný accu postřikovač Hecht nekoupil :-)))
Na dobíjení máte alternátor na nabíjení máte nabíječku. Jak píšete nejste odborník a ni já ne, přestože podle toho za co se tu vydáváte a kolik máte příspěvků, to tak vypadá.
Musím vás zklamat na potřikovač Hecht 416accu nejde pistole od Sola. Je to uplně jiný rozměr a stoupání ani nabastlit to tam nejde. Pouze výměna celého vedení včetně hadice a nabastlení u nádrže podle toho co píšete vy jste to děla u pistole. Měl jsem Solo 425 a mám tu vrak Zkusil jsem si to. Podle mne si pletete model Solo 425/475 a Hecht 425. Ale ani jeden není accu
 Přijde mi z Vaší strany hloupé lhát a ještě se bránit, že nelžete. Je to zbytečné jen si to zhoršujete. Chyby dělá každý i já. Prostě se odmlčte a bude pokoj

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika