Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:


Nemáte zač. Budu pokračovat ještě podrobněji, aby byl spokojen i fanda Hondy 250.40.

Váš výběr bych si šel ještě rozšířit o Stihl, Stigu a John Deere...

Co se týče většího vybavení Hondy, jde pouze o rotostop.Velmi příjemná věc.

Motory jsou zcela srovnatelné, díly na ně stejně drahé, větší výkon Hondy se rozplývá jako pára nad hrncem ve chvíli kdy pochopíte, že Honda pohání dva nože nad sebou a tudíž se bavíme o 2x větším odporu nožů při práci.

Skelet je prostě bez diskuze lepší hliníkový a to z co nejsilnějšího hliníku..Aby měla Honda nějakou pevnost, má její plastový skelet velké množství záhybů a žeber zespod a v nich se zachytává sečená tráva, nalepuje se tam a sekačka díky tomu postupem práce vibruje do držadla a rukou.Navíc není zespodu kryt rotostopu a dílů unašeče nožů a šťáva trávy vykoná své. Záslepka výhozového tunelu určená k mulčování je vyrobena velmi nepřesně, netěsní s tvarem tunelu a opět se za ní usazuje sečená tráva a záslepka tudíž nejde po čase těsně otevřít a vytváří se zde vzdušné proudění znemožňující naplnění koše dokonale při každé příležitosti. Volně šlochtající přední kola už u nového stroje se postupem času dále uvolňuje, po letech si za jízdy každé kolo míří kam chce. Netuším, co přesně si představujete pod "doživotní zárukou",ale pokud nebudete mít pravidelná razítka ze servisu i po 5leté záruční době!!!no,Honda ČR Vám záruku neuzná!!!

Honda pojezd -variabilní -2x už totálně rozsypaná převodovka, tudíž velmi velké riziko. Pokud chcete za každou cenu Hondu a risknete plast, rozhodně vyberte převodovku s pevně přednastavitelnými rychlostními stupni!!!   NE VARIABILNÍ!!!

Váha sekačky je v této motorové kategorii + - úplně jedno.

Na nějaká sluchátka HQ nehleďte.

Co se týče mulčování, na nějakou vážnější práci v tomto směru je Honda nevhodná.Je ale otázka, co si kdo představuje pod pojmem mulčování.Pamatujte, že na mulčování jsou určené speciální modely sekaček a každá rádoby všeumělná sekačka nebude dělat svou práci dobře.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika