Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pán von.Mám aj pomalobežný rohatkový a aj rýchlobežný.Jeden je rýchlobežný Viking a pomalobežné mám dva.Jeden dolmar a jeden Hecht.Ten hecht mi zostal po servise.

Hecht to je tagédia.Musíte deliť konáre podľa hrúbky a následne pre každú hrúbku nastavovať vôľu na prítlaku.Je to asi 10ročný stroj ako to má hecht vyriešené dnes netuším.

 Dolmar je relatívne slušný stroj pokiaľ máte čas.Musíte prakticky každý konár ostrihať.Jedná sa o to že pokiaľ do neho strčíte trochu rozvetvenú vetvu tak tú hrubšiu časť podrví relatívne dobre ale tie tenké maximálne tak poláme.Riešenie -ostrihať a podeliť vetvy na +- rovnako hrubé kôpky a potom po pár kusoch drviť.

No a potom rýchlobežný.Nedovolím si hodnotiť iné ale ten čo vlastním je najsilnejší na 230V, Absolutne ma nezajíma aké sú konáre hrubé, dlhé alebo rozvetvené.Všetko tam ide naraz.Bez akéhokoľvek delenia potom nasledujú zvyšky zo záhrady a následne celý obsah kvetináčov aj zo zemou.

Dovolím si tvrdiť že pokiaľ robím rýchlobežným drvičom tak mám hotovo za tretinu času a odpad je spracovaný kvalitnejšie.Tiež neni pravda že rýchobežný drvič nevťahuje.Pravda je že nevťahuje tak ako pomalobežný ale vťahovací efekt je tam jasne poznať.A pravda je aj to že rýchlobežný drvič je podstatne hlučnejší Nejedná sa však o žiadne uši drásajúce zvuky a pokiaľ by aj to niekomu vadilo, sú na svete také technologické novinky ako napríklad zátky do uší

No a čo sa týka toho Boscha - neni to pomalobežný rohatkový systém.Radil by som ho skôr k rýchlobežným strojom.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika