Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím a děkuju moc za příspěvky.

Benzínovou sekačku jsme s manželkou víceméně zavrhli (údržba, hluk, zplodiny, a počítám že při skladování sekačky a kanystru bude benzín taky cítit. Separátní kůlnu nemáme).

Elektrická - musel bych vytáhnout elektřinu ven, což bych zvládnul. Ale - rozvody elektřiny jsou částečně z hliníku, jistič je 10A, pojistky jsme během těch pár dní vyhodili několikrát. Elektrická sekačka by do toho vnesla další zátěž.

a AKU bude mít problémy se vzrostlou trávou (i když dáma s Makitou vnesla trochu naděje :-)

Co teď bude nejmenší zlo. Pokud bychom z nezbytnosti pořídili benzínovou sekačku, kromě výše zmíněného by sekání zbylo jen na mě.

Elektrická - asi bychom museli koupit spíš slabší model - nebude pak zápasit se vzrostlou trávou podobně jako AKU? Ale je fakt, že elektrická sekačka se dá sehnat za pár korun a pokud by nevyhovovala, tak investovaná částka by mě mrzela podstatně míň než u AKU.

pokud bych šel do AKU tak bych pořizoval i další zahradní nářadí (minimálně pilu a vyžínač).

A ještě dotaz - nebude mít se vzrostlou trávou problémy jakákoliv rotační sekačka? Byť ty problémy budou měnší než u AKU. 

Neberte to prosím tak, že bych bral první dvě vaše odpovědi na lehkou váhu, ale skutečně se snažím najít nejvhodnější alternativu. Je mi zároveň jasné, že jasno bych měl teprve až bych si sám sekačky vyzkoušel, ale ne každý obchod má testovací plácek na sekání s 3 týdny starou trávou :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika