Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ono to nebude jen tím accu, ale i tím, že movější pila je přesněji to co k práci potřebujete.

Jistě, ale ne tak docela. Je jasné, že Dolmarka ufikne větev rychleji a snáz. Ale než jít natahovat kabel, radši uchopím akupilku. Žádný akumulátor nevyvine sílu jako proud ze sítě (teď se nebavíme o automobilech Tesla), což platí pro púily i sekačky. A jde o to, zda větší komfort vyváží ten menší výkon. Dnes Dolmarku používám jen při vykopávání starého stromun - ořežu ho na torzo, které se vyvrátí při výkopu.
   Je to o té trávě. Nikdo z nás neviděl, jak ten trávník vypadá. Moje sestra u své chaty na vysočině má pažit, který stačí posekat 2x ročně vřetenovkou. Kolem jsou palouky a lesní mýtiny, které se nesečou vůbec a tráva sahá celoročně po kotníky. Pak máme zahrady, kde se pravidelně hnojí, záhony, trávník, ovocné stromy do děr ke kořenům, kde na trávu padá hnojivý roztok na list, atd. Tam naroste úplně jiná tráva. A pak jsme tam, co píšete: vědět, co přesněji k práci potřebujete..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika