Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neprispeji tipem na pozadovanou sekacku, ale resil jsem neco obdobneho. Staram se o cca 5 000 m2, drive klasika, koseni listovkou na seno. Kraliky a starsi generaci odval cas, tak co s tim? Vetsinu plochy nemam potrebu sekat pravidelne, tak necham travu narust klidne na metr, pak tam vjedu mulcovacem, take Vari, ten vse bez problemu zeseka. Vysledek necham par dni zaschnout a pak lajdacky pohrabu na plachtu, odtahnu na kompost a pak pres to prebehnu jeste normalni rotacni sekackou bez kose (to uz nutne neni, spis pro estetiku). Vysledkem jest krasne rovne strniste. Je to samozrejme o to hrabani pracnejsi, ale odpada nutnost silneho traktoru, se kterym bych mel stejne problem pod stromy.
Jen bych dodal, ze sekam vzdy jen polovinu a druhou az o par tydnu pozdeji. Jsa dusi ekolog, chci dat prostor motylum a dalsi zouzeli, pro kterou kratky pazit zelenou pousti jest.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika