Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobré ráno, takže v týdnu jsme s kolegou sovnali plech usměrňovače chladicího vzduchu a plech regulátoru, dosehnal jsem potřebná těsnění a drátky. O víkendu jsem rozebral a vyčistil karburátor - zatím jen drátky a sprejem na karburátory - kolega nabídl pokud by to nestačilo použití ultrazvukové myčky. Po složení karburátoru a namontování nastavení pilot screew (šroubu nastavení směsi) podle manuálu 1ot otevřeno. Při chodu jsem otáčkoměrem od alibaby nastavil volnoběh šroubem pro volnoběh na karburátoru cca 1750 1/ min (přístupnost lajhůdka) a maximální otáčky cca 2950 1/ min svislým torxem v plastové krytce.  Šroubem bohatosti směsi jsem se pokoušel za chodu něco nastavit bez většího úspěchu (dosáhnout na něj je také zážitek), navíc zářez šroubu se otvírá tak, že hrozí jeho odlomení, až budu mít čas sundám nádržku a nastavení vrátím na předepsanou 1ot, nos zatím na šroub ndávat nebudu je na pružince. Šrouby karburátoru jsem utáhl na cca 8Nm (ráčna + mincíř), předepsaných je 10Nm. Po vyčistění a seřízení je chod motoru klidný, zmizelo cyklické přidávání a ubírání pákou regulátoru a zakouření bezprostředně po nastarování.

Co mě zatím nefunguje a nenašel jsem jak to odstranit je, že po přepnutí do 0 (Stop) motor běží stále na volnoběh, možná je příčinou ohnutí plechů regulátoru, ale nepodařilo se mě to vyřešit.

Jaká lázeň se prosím používá pro čistění karburátoru v ultrazvukové myčce?

Jaké jsou prosím doporučené otáčky maximální a volnoběžné pro použití na Vari?

Poradíte co mám udělat, aby motor v poloze 0 (Stop (zdechnul?

Děkuji za případné rady a přeji pěkný a klidný slunný začínající týden.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika