Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sice už je to dávno, ale třeba to někomu pomůže. Po vrácení tohoto Hechtu jsem zakoupil něco podobného - Einhell 334 home. Křovinořez s čínskou kopií motoru Subaru Robin EH035. Karburátor vzhledově stejný jako u Hechtu a problémy podobné. Opět po zahřátí ztráta výkonu až snaha chcípnout. Ale nějak se s tím doděla zahrada dala.

Letos jsem se už naštval a konečně si chtěl dopřát originál - Dolmar MS 335.4U. Jenže co se nestalo - momentálně vyprodáno s naskladněním údajně za několik měsíců, navíc pochybnosti nad dostupností servisu, protože české zastoupení (Makita-Dolmar) ja absolutní katastrofa.

Tak jsem vyzkoušel ještě jednu věc - protože Einhell je docela věrná kopie, tak jsem zakoupil originál karburátor Makita (Walbro 174) a k tomu ještě silentblok motoru - Makita, který má tak třetinovou tvrdost oproti "puku" z číny. Dnes vyzkoušeno asi hodinovým sekáním a bomba!!! Konečně motor jede a má výkon celou dobu běhu, nehledě na teplotu motoru. Takže chyba evidentně v karburátoru.

Pokud někdo bude mít podobné potíže, tak se pokuste najít originální karburátor a ten čínský aušus jím nahraďte. U mě to ve dvou případech bylo právě tím.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika