Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

pre 124.109: keď na vás nechcem reagovať, tak to je z dôvodu, že vás nechcem strapňovať. urobili to preto, lebo tie bazáre nevlastnia nemci ale napr. turci alebo iní prisťahovalci, ktorí tie veci robili, lebo to bolo od nich vyžadované od dovozcov áut. zase, každý kto bol von, tak vie ako sa správa zamestnávateľ nemec alebo napr. z východného bloku. 

btw. vlastný olej pri servisnej prehliadke som si nosil aj ja, lebo je rozdiel kúpiť olej za 18e a 7e. nosím si aj iné ND, keď viem čo je pokazené. servisný technik mi povedal, že úplne v pohode, ale že mi nedajú záruku na to, keď sa mi zadre motor, s čím som s úsmevom súhlasil. mal som možnosť byť pri výmene oleja, teda som videl, že to robí poctivo. servis si spočíta, či má toľko práce a bude hrať hrdinu a radšej nerobiť nič, alebo zarobí aspoń za prácu, aj keď za materiál (ND) nie. 

keď dovolíte, tak túto debatu s vami končím, lebo to ostatných nezaujíma a pokiaľ budete sám sedieť na predajni a predávať určité značky, robiť servis, tak z logických dôvodov čakať od vás objektívny názor sa nedá. 

na záver: slovné spojenie "všetci servisáci" sú nepoznám a nepoužívam, napíšem že väčšina, lebo stále verím, že sa nájdu aj tí v pohode. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika