Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To, že nikdo z Hechtu nic neví o příslušenství k jejich prodávanému zboží, je věru docela ostuda. Koukal jsem na tu sekačku jako příslušenství a tohle je děs, protože budete montovat a seřizovat, než s tím budete moci dělat. Za tu dobu budete mít se strojem, kterej má odstředivou spojku (takže jen přehodíte motor na převodovku s bubnovkou či podvozek), už posekáno.

A rozhodně mi nepřijde normální, vozík z másla prodávat za 9 tisíc. Má opravdu váhu jen 46 kg - už výše jsem uváděl, že konkurence nabídne za velmi podobnou cenu valník třikrát takové váhy (který navíc není vyroben ve stejné továrně jako je vyrábí hecht), což se mi zdá jako zcela regulerní podvod na zákazníka. Tady nejde ani o úsporu peněz na straně zákazníka, ale o ani ne poloviční životnost, kterou ten celek bude mít. Myslíte si, že ušetříte peníze? Ani omylem... stačí se trochu porozhlédnout kolem sebe.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika