Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hecht zaplavil evropské hobby markety typu Obi, Hornabach, Bau MAX,  v Německu ještě třeba Max Bahr apod., protože ho tyhle korporace koupí jako nejlevnější alternativu pro hobby uživatele kterých je na trhu nejvíc. Proto je také tak rozšířen. Známý co je žije v SRN mi sdělil, že ještě před 10 lety byly tyhle hobby supermarkety plné značek jako je Bosch, Husqvarna, MTD, Stiga apod Tyto značky byly vytlačeny právě cenou do specializovaných prodejen, protože korporátům jde hlavně o zisk, ne o kvalitu a reklamace jim tolik nevadí.

Pokud např. Al-Ko vyrábí převážnou většinu sekaček v Rakousku a Hecht je 99% Čína, zbytek možná Vietnam nebo Bangladéš, a dopravu typu DPP dle Incoterms jim zadotuje Čínská exportní agentura, tak se není co divit, že se tady Hechtu tak dobře daří. Navíc je tam neustálé podezření na bezlicenční kopie, atd. Tohle když se všechno sečtě, tak se není čemu divit,  že můžu najít Hecht třeba i za poloviční cenu oproti konkurenci.

Kolega tu psal o ručním rozmetadlu - toho bych se u Hechtu tolik nebál neboť jde o jednoduchý mechanický strojek a pokud v tom není nějaké to "kurvítko" v podobě kolečka z měkčeného plastu, tak to asi vydrží stejně jako konkurence, ale do větších akcí bych se u téhle značky asi taky nepouštěl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika