Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

habr.v já se omlouvám, ale už mě to připadá, že Vy nechcete pochopit. Nemám nic proti Vašemu výběru, věnoval jste mu dostatek času a zvažování pro a proti a nějak jste se rozhodl. Já to respoktuju -Vaše volba, ale dělat ukvapené závěry, asi z neznalosti o jiných strojích a snad už i záměrně se lživě o těchto vyjadřovat mi přijde nedůstojné snad i Vás. Každý kdo chce a stáhne si na stránkách výrobce návod k použití k motorům nemusí ani umět číst a zjistí, že všechny čtyřtaktní motory mají totožné upínání. PJPX 200 je konečně náhrada za dvoutakt a to hlavně finanční, protože o Hondách se to říct prostě nedá. Řadu let už Vari dvoutakty neprodává, nemá je už ani certifikovány v setavách a dvoutaktní převodovka je dnes jen "na přání". Já sem vložím pro porovnání fotky poloos MKS a Vari Global aby jste vysvětlil jak "stejné" jsou.

Jak jsem již výše psal, nemám nic proti Vašemu výběru stroje, ale lhát o jiných, to se teda ohradím vždy. To se myslím dá pochopit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika