Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Milý Standa. Protože jsem dosti kovaný v nákupech v číně a alibabu znám, tak jste mi nahrál na smeč i když jsem zrovna tohle nechtěl rozmazávat.

100$ / kus FOB. Min order 1pcs. Tady to vypadá, že máte pravdu, prvoprodejce prodává za dva tisíce plus poštovné (asi 500) zhruba to samé. Takže jeden kus se nevyplatí. Ale jsou i jiné nabídky, například při odběru 100 kusů, platíte za jeden od 20$ do 50$, z množstvím klesá cena a to dosti hrubě a doprava za jeden kontejner do CZ se pohybuje od dvaceti tisícovek. Takže stovka navýšení za kus. Pozor! Nikdo nebude pro Vaše hezké oči kupovat jeden, nebo deset kousků, o tom obchod skutečně není! Vám se zdá slušný a ne nenažraný rabat 120%? Dobrá, ať jej mají, klidně jim jej dám, když je celková cena přijatelná, tedy poměr užitku k ceně je přijatelný. Co víc! Právě těmhle "obchodníkům nic nevyčítám a klidně jsem si to koupil od nich i když vím (z vlastní zkušenosti), že z jakoukoli reklamačkou se u nich nechytnu na rozdíl od čínského "prvoprodejce", který mi věc vymění bez jakýchkoli diskusí a obratem. Horší je to ovšem v případě "značek". Husqvarna už dlouho vyrábí všechno v číně a za stejné ceny. Jediný rozdíl oproti "neznačce" je evropský kontrolor přímo ve výrobě. Tady (EU) má jenom vývoj. Jiné "značky" jakbysmet. Reklamace dopadají stejně, ale musíte zaplatit ty bilboardy, TV reklamu, podporu prodeje a podobné nesmysly, které nejsou potřeba u kvalitních výrobků, které si zákazníci najdou sami. Namlátit lidem do hlavy blbosti je dnes jednodušší jako kdykoli v minulosti a to ne ani proto, že jsou lepší masovokomunikační prostředky, ale proto, že lidé jsou línější a odmítají myslet i na svoje zdraví - viz příspěvek výše o masových náhražkách.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika