Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

FIAM: Hezké počtenílaugh. Píšete, že jste k tomu Vašemu zázraku dostal, nebo koupil "tlustou strunu". Jak je "tlustá"? Aby motoru neublížila.  Proč nesečete nožem? Dá-li se tomu plechu říkat nůž.

Jako profík si nemohu takovou loterii dovolit, abych si koupil neznačkový stroj, který mě v marketu vymění za nový a nikdo se ho nepokusí opravit, protože to nejde, nebo oprava vyjde dráž, nebo podobně, jako nový výrobek. Také nemohu přijet do lesa na otočku, protože mi "číňan " nefunguje. To neexistuje!

Ke své profesi kupuji pouze značkové a kvalitní nářadí se záručním a pozáručním servisem. Na cenu moc nehledím, protože se mě stroje během krátké doby zaplatí. Věřte, nebo ne, oprav za ty léta bylo minimum a na některých strojích žádné. Neřeším, kolik stojí servis. Servis opraví a stroj vydělává dál.

Tak co se vyplatí? Čtyři Číny a více, nebo jeden Němec, či Švéd?laugh

V r. 2009 jsem vezl do nemocnice zaměstnance, který u mě ožínal na revíru buřeň ve smrkové kultuře levným křovinořezem, který měl osazený levným trojramenným nožem. Nůž se při nárazu na překážku zlomil a odlomek zaměstnanci prosekl kotník. Dále následovala delší léčba a soudní spor s výrobcem "kvalitního" nože. To jsem malinko odbočil.

Pokud budu sekat pozemek,který neznám,tak si ho projdu,odstraním překážky,nebo si je označím, začnu sekat s "něčím horším" a pak to zkusím s Brigsem a nepláču tady,jak jsem si zničil sekačku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika