Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý večer,

chtěl bych poradit panu zakladateli vlákna, jako člověk, který provádí a řídí ochranu rostlin profesionálně, aby jste si raději přidal finanční prostředky a zakoupil si postřikovač dražší. Mám zkušenosti z dřívějška se zádovými postřikovači cenově kolem 1000kč. Byl to pro mě postřikovač na jednu sezonu, při druhé přestal držet pracovní tlak a začal mi téct postřik po zádech. Reklamace mě uznána nebyla, že prý se jedná o běžné opotřebovatelné součástky.  No, nevím,ale postřikovače Sola staré dvacet let drží do dnes, jednoho takového dědečka mám na horší práce a půjčování sousedovi. Jedná se o 15 l membránový 475. Novou 475 jsem kupoval před pěti lety na ochranu sazenic v lesním hospodářství proti klikorohovi borovému (Ips Hylobius). Bohužel jsem narazil na špatný kus, protože postřik při vyšším tlaku vytekl ven. Reklamace tentokrát byla uznána a byl vyměněný šroubový mezikus v těle nádrže. Od té doby je pokoj a na postřikovač se spoléhám, jako na profesionála.

Píšete zde, že Solo má předražené příslušenství.  Nemohu s Vámi souhlasit, nemá je předražené, má je pouze drahé. Předražené příslušenství má firma Cooper a Pegler. Pro srovnání, jedná se o orientační ceny. Herbicidní krytka postřiku, je u Sola zhruba o polovinu levnější, než u CP-kolem 700Kč. CP používám na ochranu sazenic repelenty, ale od hadice k trysce jsem vše upravil od Sola. Cena membránového 15 l Sola a CP je téměř stejná.

Musím potvrdit, že rosič je opravdu úsporný na dávkování postřikové kapaliny.

Myslím si, že 25 ovocných stromků není zas tak málo. Z vlastní zkušenosti bych se Vám nebál doporučit zádový motorový postřikovač Berlan-cena cca 3400Kč. Stromky ošetříte vysokým tlakem bez námahy, postřiková kapalina bude rovnoměrně rozptýlená a dostanete v balení prodlužovací nástavec. Předem upozorňuji, že se jedná o malé DODO. Hlavnějsem musel vyměnit obě hadičky vedoucí z palivové nádrže, protože se jednalo o nekvalitní materiál a hadičky byly obě střihlé. Po výměně hadiček postřikovač je opravdu spolehlivý. Více o tomto nářadí je zde také založené vlákno.Tento postřikovač profesionálně používám na ochranu lesních sazenic proti buřeni totálními herbicidy s krytkou a výsledky mám vynikající. Hlavně při použití trysek dávkující 80l/ha. Jemné kapénky pokryjí celou listovou plochu a tím je dosaženo maximálního účinku herbicidu.

Sad si ošetřuji pouze rosičem-Stihl SR 420   Roman-Lesnictví a dřevařství

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika