Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

v Mountfieldu jsem se díval na traktory XT190HD a XT220HD. Slabší byl zvednutý, tak jsem mu vzal za nadzvednuté přední kolo. To šlo posunovat po ose min 0,5cm! To mě trochu rozhodilo. Pak jsem otevřel kapotu. Vzal jsem za volant lehce vlevo vpravo (měl opravdu malinkou vůli) a vidím jak se deska s ozubeným hřebenem jak do ní zapadá pastorek na hřídeli volantu divně mele. Tak jsem se natáhnul a vzal za to desku rukou v klidu bez pohybu volantu. Deska měla vůli tak 1cm (šla madžvednout). Tak nevím, na funkci řízení to snad vliv nemá... Ale to přední kolo je divný.To mi nedělá ani sekačka stará víc než 10 let.

Myslel jsem si, že Castel Garden XT190 či 220 nejsou špatně traktory. Vždyť je fabrika GGP vyrábí pro hodně i věhlasných značek zahradní techniky a má to vychytaný. Ale můj názor je nyní nahlodán. Jaké máte zkušenosti s těmito traktory vy co je vlastníte. Díky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika