Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Už ji mám doma - do neděle jsme měli platný 15% kupon na slevu - tzn. 10900 cca. Právě jsem ze zdejších a nejen zdejších diskusí neměl vůbec jasno, jakou sekačku chtít - snad jen, že chci BaS motor. REcenze na heurece jsem bral s rezervou, ale pro něco se člověk rozhodnout musel. - původně jsem chtěl teda Partnerku, ale co už :)

  Přijde mi krapet těžší na manipulaci bez pojezdu oproti sekačce rodičů - LS 45 z Mountfieldu - 39 kilo není žádnej drobek.

  Na druhou stranu jsme sekali lehce vlhkou trávu, kdy u LS 45 byl problém naplnit celý koš a u alka se naplnil celý, v tomto potěšila.

  Regulace pojezdu funguje krokově a znát je - pokud chci jet rychleji než těch 4,5 za hodinu, tak to dělám jako u tý LS 45 - tlačím bez pojezdu. na členitější plochy se pomalejší rychlost hodí.

  Jenom by mě zajímalo, jak ta regulace pojezdu funguje a jaký od toho do budoucna můžu očekávat problémy ohledně opotřebení.

  Škoda je, že není spřažená regulace otáček s regulací rychlosti pojezdu - po manželce nemůžu chtít, aby si ladila otáčky podle toho, jak rychle zrovna pojede. pro mě to zase výhoda je, protože si nastavím otáčky podle hustoty trávy.

 Stavitelnost rukojetí sice oceňuju, ale je to nejspíš další "kurvítko" k rozbití. :)

  Mulčování s klínem jsem zkoušel a celkem se mi to líbí.

  V základu je dodávána s mulčovacím nožem, pokud bychom jen sekali do koše, máme prý koupit jiný nůž.

  Zatím mi na tom celkem dost vadí jedna věc a sice táhlo pojezdu je zbytečně daleko a nedá se tak ovládat jednou rukou, jak jsem byl zvyklej u LS 45

a jak tak na to koukám, je to nějaká future - první obrázek je nejspíš původní řešení, které je ještě na obrázcích na heuréce - tam je táhlo uprostřed, nově ale je nelogicky doleva a v pravo je vykrojené - jenže jako pravák jsem zvyklej ovládat a otáčet sekačku pouze pravou rukou - to je tak první postřeh co mi vadí - na všechno ostatní je po necelý hodině sekání trochu brzo soudit

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika