Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

nekupujte ani jednu, Regulace rychlosti pojezdu je téměř k ničemu. ALKO a zrovna to byly myslím typ 520 BRV jsem držel v ruce po roce nebo dvou a bylo to celé rozviklané, saší mělo zevnitř oloupaný lak a rezivělo. V místě nastavování výšky sečení jak jsou ty dírky v plechu to bylo prodřené a rezavé už v obchodě. Taky jsem si ji chtěl pořádit a chyběl kousek a měl bych ji doma :o)

Ale špatná sekačka to nebude ale určitě se dá vybrat lépe.

tehdova stála nejakých 12500kč a my si pořídili nakonec STIGU 53 honda plus nebo jak je to ozančené o tisícovku dráž. Sekačka je po roce jak nová, pevná, místy má zevnitř sice prodřený lak (neplést s oloupaný) ale nerezne nic, plech saší je o poznání silnější.

Sekávám s ní i další zahrady kde neseču každý týden a mesíční trávu 10-20cm mulčuju bez problémů, dokonce jsem mulčoval 40cm trávu sečenou prvně při sklizni trnek. sice to bylo dokousané ale zvládla to levou zadní na nejvyšší výšku sečení. Při vysoké trávě tam dávám ten mulčovací klín protože se zadní tunel stejně ucpe (tunel je veliký ale ten krycí plast to nepustí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika