Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud vím, 4510 se dodává v kompletu bez strunové hlavy. Jen s "trojzubcem". Pokud jste to koupil s hlavou, asi to asi zkompletoval prodejce a samozřejmě použil hlavu z jeho pohledu levnou.

Na rozdíl od Vás mám s výrobky Dolmar velmi dobré zkušenosti. Mám pilu 420C. el. pilu ES2135 a křovinořez 4510. Ke křovinořezu jsem dokoupil hlavu sám dle vlastního výběru (oregon, ale vyrobená v Itálii).

Vše mi funguje bez problémů. U MS420C si kromě ovládání, výkonu cením i toho, že když se katalyzátor rozpálí, tak pila nesmrdí, což oceňuji zejména v hustém porostu, nebo polomu, kde je výměna vzduchu minimální. Osazení katalyzátoru jsem původně považoval za trik firmy pro snížení exhalací a že firma využívá toho, že se pily nedávají na měření emisí. Mě ale k mému údivu katalyzátor funguje i po cca 100 nádržích.

Takže bych neplival na Dolmar kvůli jedné strunové hlavě, kterou navíc velmi pravděpodobně ke křovinožezu nedala firma Dolmar, nebo povolujícím se šroubkům u spínače. Může se stát. že se na nějakém kusu projeví závada (ten karburátor), ale jistě to není vlastností výrobků Dolmar, že by hromadně vykazovaly závadu karburátorů Walbro.

Kromě uvedených výrobků Dolmar vlastním MS361, elektrickou Narex, měl jsem OM942 a občas používám sousedovu MS270 a "obecní" MS250. Pokud bych měl doporučit na tomto fóru pilu na přípravu dřeva na topení ap., jistě bych doporučil MS420SC jako výrobek, který má velmi dobré poměry výkonu, kvality ku ceně. A tím se také podílel na "předolmarování" tohoto fóra.

F.O.

Pozoruji na tomto fóru

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika