Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sekačku od Bédi si určitě nekoupím.   Tam ať nakupují ti co mají černé brýle na očích.    Neříkám, že je tam všechno špatné, ale až zlevní tak o 30% tak bude cena odpovídat kvalitě. Od Husqarny také nic nechci. Vysoké ceny pocházejí z dob kdy vyráběly kvalitní výrobky a pak se ocitli na kraji propasti. Od té doby udělali několik kroků vpřed.

A teď k pořádným sekačkám.  Říkáte, že máte už dlouho Hondu s Vario a jste spokojen. Nebolí Vás při sečení ruce a nebo palce od těch křidélek? V prodejně jsem byl, sekačky prohlížel, ale jestli to nejni třeba po 2 hodinách sečení namáhavé v prodejně nepoznám. Právě, že teď mám klasický jednorychlostní pojezd s klasickou pákou pojezdu tak nevím jestli tohle křidélkové ovládání nejni unavující. V Hondě mi právě doporučovali pro moje potřeby a couvání při obsíkání stromů, zídek a pod. ty křidélka a tak zde zjišťuji skutečné postřehy od uživatelů. Zatím jsem nedostal jiné doporučení než na tu Hondu a já jsem také nic jiného nenašel tak to vypadá, že to bude právě Honda. Teď jenom jaká? Vario bebo Hydro? 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika