Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Demon RQX520R

Zdravím, tady všechny. Koupili jsme RQX520R v únoru 2012.
Starty nešly, zkoušej jsem marně všecko možný, nyní postupuji takto: Vyndám z garáže, nechám ohřát na slunci cca20 min.,napumpuji palivo asi 7krat stisknu, sytič na OFF nikoli ON, to je páčku nahoru, asi 20krát zatáhnu a jde.Vím, že je to kravina, s tím sytičem, ale buď jsem to vždy uchcal, nebo nevím, prosím poraďte.Pak nechám asi 3-5min. ležet na trávě, potom páčku sytiče do středu, a jdu sekat.

Prasklá pružina na spojce. Nešlo do otáček, jakoby se hltilo, nešlo sekat, hlava dole se točila bez plynu jen na volnoběhu.4krát jsem z neznalosti rozebral a čistil karburátor, při tom potrhal těsnění,
vrátil hom tam potrhaný jak je..Pak mi napadlo rozebrat spojku. Háček pružiny na čelistech spojky byl ulomen. Z dalšího závitu na této pružině jsem vytvaroval, napodobil háček, a jede. To samé se mi stalo před 14dny znovu, jen na opačném konci, takže zas praskl ten original háček.
Nyní už má pružina o dva závity méně a zdá se mi, že spojka vystavuje normálně. Buben, spojka i čelisti jsou už dost opotřebované, lze obědnat čelisti s pružinou jako jeden náhr. díl za cca 200kč+post.,ale buben spojky nevím, ani teď netuším jestli jde vyndat. Děkuji za reakci, s pozdravem Josef

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika