Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sekačku mám 1rok a začali lítat otáčky nahoru, dolů.Benzin kupuji po 5l a okamžitě dám stabilizátor paliva.Protože je v záruce, předal jsem prodejci který je veden jako autorizovaný na www.stiga.cz k opravě.

Bylo mi řečeno o špatné kvalitě benzinu kterrý" Hondě nechutná",zároveň že vymění olej nabrousí a vyváží nůž.To jsem odmítl, věděl jsem kam to směřuje.Protože převážně mulčuju zahrada asi 25arů, zdál se mi výkon na mulču nějaký menší-sekačka je prý nastavena na eko provoz a když chci větší výkon že ji více"otevřou"Oprava měla být do týdne hotova.Dostal jsem obavy že budu za tuto opravu platit, tak jsem dal dotaz na zastoupení www.stiga.cz.Odpověď na mail jsem nedostal a Sekačka již 3týdny čeká- prý na náhradní díl.Ještě že mám starou sekačku bez pojezdu 8let starou je s Brigsem.Po tu dobu bez problému.Tak jsem zvědav jak to dopadne.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika