Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Briggs je jedním z mnoha výrobců motorů do malé mechanizace. A je také jedním z nejlepších, jeho motory jsou konstrukčně jednoduché a přitom spolehlivé se solidní životností. Není důvod o Briggsu mluvit jako o horším než Honda. Honda má u nás poněkud zvláštní postavení, protože po revoluci byli tyto motory uvedeny na náš trh s výbornou reklamou a profitují z toho i nyní.
V některých zemích jsou na tom podobně motory KOHLER, SUBARU ROBIN nebo KAWASAKY, popřípadě jiné značky. Moje jednoduchá rada při výběru motoru je následující. Staří dědci říkali, že obsah ničím nenahradíš, proto vybírejte motor s větším objemem, další zvýhodňující znak je rozvod OHV nebo OHC (poznáte podle nápisu na víku ventilů, staré motory Briggs mající rozvod SV mají černou žebrovanou hlavu válců).  No a k tomu mazání snad jediné. Olej dávejte ten co předepisuje výrobce. Mnoho lidí si myslelo, že se syntetickým olejem udělají motoru dobře, ale bohužel ne. Ty to motory jsou svým provozem poněkud specifické a podle toho jim taky chutná olej. Důležitější je, aby ho bylo předepsané množství a byl včas měněn.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika