Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak všeobecný názor, kedže v piatok som kúpil krovinorez a v nedeľu vyskúšal. Najprv som mal v merku Gude 1501 za sto eur. Že na skúšku bude stačiť. Ale rozhodli sme sa pre niečo lepšie. Potom Oleo-mac BC380, ale skončila akcia a aj tak sme ho nekúpili. Nakoniec skončilo rozhodnutie medzi Stihl FS100, HQ 525 a Dolmar MS335.4. HQ za akciovú cenu 385 eur bola slabá, najslabší motor, tenká hriadeľ. Stihl sa mi zdal zas zbytočné drahý, tak som to investoval do Dolmaru. Pri práci ani nie je cítiť váhu, dosť tichý bez otáčok, vibrácie minimum, 3,5h roboty a nič ma nebolí /kosila sa udržiavaná lúka s metrovou trávou/. Radosť robiť. Neskôr som zistil, že má až 30cm kotúč, namiesto 25cm čo majú ostatné v tej triede. Práca so silónom je len ne vyžínanie. Robil som chodník v tej metrovej tráve a silón nestačí tak ako nož, skúsim neskôr 2,7mm silón. Určite by som si vedel predstaviť aj 2 kone, ale na klasické kosenie trávy tých 1,5 koní stačí. Potešila by delená hriadeľ, aby sa to lepšie vozilo autom, ale lepšie krovinorezy to nemajú.

Ešte treba pýtať zľavy od predajcov. Mal som pocit, že predávajú len krovinorez s nejakou rezacou násadou a zvyšok ti dajú, len ak sa mi ľúbiš /lepšie remene, inú hlavu, olej, silón/. Ceny si hádžu od oka, možno od výrobcu majú stanovené, že minimum napr. 300 eur a ten istý stroj sa predáva od tých 330 eur po 500 eur, čiže vždy je priestor na zľavu a dohadovanie sa s predajcom, čo iný obchod ponúka lepšie a výhodnejšie a dajte mi dôvod to kúpiť u Vás.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika