Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V poradku, jsem rad, ze zkusenost s kolecky taky mate a take se s Vami nechci prit, ale nektere veci co pisete jsou opravdu uplne mimo. Kdyz chcete jak rikate poradit budoucim kupujicim, tak to delejte korektne a nematte je necim, co neni pravda (-:

Pro ovladani aretace kolecek neni potreba nic chcipat, nakam chodit, nikam se ohybat a nic startovat. Ctete, co jsem psal (-: Ano jsou i sekacky, u kterych se aretace provadi, tak jak pisete, ale sekacka, kterou jsem koupil, ma ovladani aretace nahore na hlavnim ovladacim madle, vedle paky prevodovky, takze aretaci kolecek ovladate tamodtud a to tak, ze za plneho provozu, bez jakehokoli chcipani, chozeni nekam a ohybani se, proste jen cvaknete packou a kolecka jsou zamcena ci odemcena. Jednodussi uz to byt nemuze (-: Tak to nepodavejte, tak ze to vyzniva, ze u sekacek s otocnymi kolecky to musi vzdy byt tak, jak pisete. Nemusi!!! Muze to byt i mnohem jednodussi a tim padem vyborne pouzitelne, tak jako je to na sekacce, kterou jsem prave koupil (-:

A jaka kila navic prosim Vas??? Opet matete verejnost!!! Tam zadna kila navic nejsou!!! Ano jsou tam jaksi materialove navic konzolky, nakterych jsou kolecka zavesena, ale zase jen tam mene o celou predni cast kastle, ve ktere jsou kolecka uchycena u ostatnich beznych sekacek. A ta mnou zakoupena sekacka vazi 41,9 Kg!!! Kouknete se kolik vazi ostatni sekacky s pevnymi kolecky v teto kategorii ci s timto zaberem!!! Nemalo jich vazi i mnohem vic a to maji pevna kolecka a stoji vyrazne vyrazne vic penez, takze nepovidejte takove nesmysly, jako ze kolecka pridavaji kila navic a zvysuji cemu. Ani jedno neni ani v nejmensim pravda!!! Kouknete se treba na stejne velkou (stejny zaber 53 cm) sekacku s pevnymi kolecky, Honda HRX 537 C2 VYEA, kolik stoji (i kdyz ok, abych byl spravedlivy, tak tato sekacka je z jine cenove kategorie), ale kouknete se kolik pri stejne velikostni kategorii a zaberu vazi!!! A najdu vam stejne velkych,. ale tezsich sekacek daleko vic i od ostatnich vyrobcu (-:

Jinak pisete, ze abych objel strom, tak musim udelat mnoho zbytecnych kroku navic. Dalsi nesmysl. Ano kroku navic ano, ale prakticky bez jakehokoli usili, proste obejdu strom, sekacka jede sama, to je cele. Verglovat kolem toho stromu se sekackou, jak jste tady psal obrazne receno "priskokem vbok" ci cvicit se sekackou pomoci ruznych naklapeni pod kerema, je prece daleko daleko vic prace, jak pro obsluhu, tak i pro tu sekacku, presneji receno, z hlediska opotrebovavani sekacky. To je to co jsem uz psal, takhle prave dostavaji nejvic zabrat jak sekacky, tak i zada obsluhy. Jinak ano jde si to rozvrhnout, tak abych se sekackou musel verglovat v momente, kdy je kos poloplny, ale neni lepsi se sekackou nemuset verglovat vubec a proste pohodlne a bez namahy obejit strom ci ker??? Jen se mi prosim nesnazte vysvetlit, ze ano (-:

Jinak radost mi nekazite, tu uz mam a tim co pisete ji neovlivnite, jen, ja taky pisu kvuli ostatnim, protoze uvadim na pravou miru ty mystifikace, co zde o tech koleckach vypoustite (-: Jinak pokud jste mel sekacku tez s otocnymi koly, ktera ale byla mene prakticka, treba v te aretaci, tak ok, i ja jsem se zminil ve sve recenzi, u sekacek, ktere to tak maji, ze to povazuji za negativum, ale nemaji to tak vsechny sekacky, takze je hloupost odsuzovat otocna kolecka jako takova. Stejne jako vsechny ostatni sekacky, se i sekacky s otocnymi kolecky, deli na ty dobre a na ty spatne (-: Takze pro ostatni, pokud jsou dobre vyresena, tak jako na sekacce, kterou zde uvadim (a ma pro ne covek vyuziti - prekazky k objizdeni), tak jsou predni otocna kolecka velkym pomocnikem!!!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika