Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Robomow patří mezi zavedené americké značky, v USA je potkáte mnohem častěji, než robotivké Husquarny, které dominují v evropě.

RObomow patří mezi nejdražší robotické sekačky v USA, cena v Čechách je o 2O-25%  vyšší než v USA, je otázkou, zda je smysluplné je koupit v USA. Nicméně, pokud po podobném stroji toužíte, vyplatí se podívat na weby USA, protože je zde i několik dalších výrobdců, jejichž cena je o polovinu menší.

PO robotické sekačce jsem díky své lenosti toužil též, mám ale velice rozporuplné reference od profesionálů kteří se živí zakládáním a péčí o trávníky. Ti tvrdí, že diký tomu, že robotické sekčky nesekají jak jsme zvylí - tj. normálně sečeme jen trávu a po posekaném místě již nejedeme, ale robotické sekačky se pohybují ve vyhrazeném prostoru v podstatě chaoticky, vždy po přímce, od hranice sekané plochy se "odrazí", jezdí tedy cik cak a jednou posekané plochy přejedou mnohokrát- díky tomu je trávník (prý) enormě zatěžován. Sekačky nejsou žádní drobečci, váha je díky výkonným akumulátorům velká, 20-40 kg.. představte si, že po jednom místě přejedete během týdne mnohokrát malpou, těžkou sekačkou.

Pokud se podaří vyrobit typ, který by sekal "jako člověk" pruh vedle pruhu, bylo by rozhodnutí pro nákup jasné.

Mé dosavadní dojmy zatím převládly ve prospěch negativního rozhodnutí, bude zajímavé vidět opravdu dlouhodobě udržovaný trávník výkonnou robotickou sekačkou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika