Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážení diskutující, dovoluji si otevřít následující téma - má někdo z Vás vlastní zkušenost, ale i objektivní informace o aditivech do mazacích olejů spalovacích motorů?

Všichni známe skvělé mazací účinky tetraetylolova, nicméně je smysluplné nakrmit například zahradní techniku aditivem na bázi přímesi kovů, nebo teflonu. Teoreticky jde o nesmyslný požadavek - za chodu by se ve znečištěných třecích plochách nic uchytit. Navíc mi chybí objektivní měření. Nepodařilo se mi nikde najít objektivní testy zkušeben.

Jediné co jsem našel  bylo řízení  o klamavých reklamách a neopodstatněných tvrzeních - těmi se  v USA zabývá Americká federální komise pro obchod – FTC. Ta v minulosti uvalila několik drakonických pokut za klamavá tvrzení firmám  First Brands Corporation, výrobce přísady XEP2 pro motory, dále Quaker State /Blue Coral a (TM-8) firmy Valvoline/Ashland.

Je pravda optimističtější, než můj negativní dojem?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika