Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dovolím si Vám oponovat tím, že Vari žádnou svoji vůli skutečně nemá.To jen neustálé otravné telefonáty prapůvodních zákazníků pamatujících "staré časy" snad rozhýbaly stojaté pohodlné vody.Minimálně 10 let se z této srdcové domácí firmy stává čím dál víc překupnická obchodní organizace, kde se na cizí kusy čehokoliv pouze lepí firemní samolepka, kšeft je kšeft, prostě se nechali unášet všeobecným proudem. Dříve byly ty díly převážně skutečně od českých a moravských dodavatelů.Řeč byla o vývoji CS výrobci, ne přímo o Vari. Jak obstojí Vámi zmíněná protiběžka se uvidí (má poměrně velmi husté prsty a nehodí se tedy na kdejakou trávu).  Hnací díly té původní protiběžky dodávané k Vari kdysi neměly dlouhou životnost, bohužel nebyl při nástupu bubnových sekaček dostatečný důvod prstovky dotáhnout k dokonalosti.

Tazateli šlo spíš o samochodný 4 kolový stroj s protiběžkou před předními koly. Agrostroj toto skutečně vyráběl jako horskou sekačku, mám pocit, jestli se to ještě nevyrábí někde na Slovensku.  Před několika lety proběhl takovýto pokus u firmy AGS Jičín.Na malém čtyřkolovém jednoválci (diesel 500ccm) je přední vývod s netradičním počtem otáček hřídele a prototyp měl podobu žací lišty. Nakonec se sériově dodává s dvojbubnem (JAMI). Je to ale maličký stroj bez pohonu přední nápravy a malá kola jsou na nerovnostech utrpení.Zvuk a vibrace motoru taky neohromí, ale alespoň nějaký pokus.Firma má ovšem majitele v Německu, a ten bude sledovat jiné trhy než ten náš.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika